Χρειάζεστε…

…μια σύγχρονη ιστοσελίδα;

…μια εφαρμογή για φορητές συσκευές;

…μια μοναδική εταιρική ταυτότητα;

Η ομάδα μας έχει τα απαραίτητα προσόντα που θα σας χαρίσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Όταν το πάθος για τον προγραμματισμό συναντά την αισθητική και το σύγχρονο design, το αποτέλεσμα είναι οπτικά μοναδικό.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε τις δημιουργίες μας. Η φαντασία μας καλπάζει διαρκώς και αυτό οδηγεί σε κάτι το ξεχωριστό.

το

Design

είναι ο παράδεισος

της

μοναδικότητας,

της

εκκεντρικότητας

και του

χιούμορ!

Ποιοί Είμαστε

Οι TheDevelopers είναι μια ομάδα από νέους ανθρώπους με φαντασία και δημιουργικότητα που έχουν σαν στόχο να ομορφύνουν το κόσμο με τα καλαίσθητα γραφικά και να κάνουν το διαδίκτυο που προσιτό και όμορφο σχεδιάζοντας σύγχρονες ιστοσελίδες.

Τι κάνουμε

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια ολοκληρωμένη ταυτότητα της επιχείρησής σας στο χώρο του διαδικτύου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προωθούμε το προφίλ σας μέσα από έντυπα και προωθητικές ενέργειες.

Η δουλειά μας

Κάθε project που αναλαμβάνουμε αποτελεί μια πρόκληση για εμάς. Αντιμετωπίζουμε το καθένα από αυτά σαν κάτι ξεχωριστό και σκεφτόμαστε out of the box, προτείνοντας σας καινοτόμες λύσεις. Γνωρίστε μας καλύτερα μέσα από το portfolio μας.

Σε τι διαφέρουμε

Για να διαπιστώσετε σε τι διαφέρουμε θα πρέπει να μας γνωρίσετε δια ζώσης. Πάντα χαμογελαστοί και με διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η τεχνογνωσία και η βαθιά μας σχέση με το χώρο της τεχνολογίας εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η διάθεση μας να αλλάξουμε, να ομορφύνουμε και να εκσυχρονίσουμε το ελληνικό διαδίκτυο είναι η κινητήρια μας δύναμη. Η συνέπεια και η αποφασιστικότητα μας είναι το κύριο χαρακτηριστικό μας!

Graphics Design

Σχεδιάζουμε για εσάς λογότυπα, έντυπα και banner με ξεχωριστά και μοντέρνα γραφικά

Web Development

Αναπτύσσουμε για εσας σύγχρονες ιστοσελίδες, πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας

Application & Game Development

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε για εσάς πλήρως προσαρμοσμένες εφαρμογές και 2D ή 3D games για φορητές συσκευές αλλά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές