Η πρόκληση

Το γλυκοτεχνείο Altzerin αποτελεί ένα μοντέρνο ζαχαροπλαστείο που έχει διατηρήσει όμως την παραδοσιακή ποιότητα στα γλυκά του. Με ξεχωριστές δημιουργίες που σε κάνουν να θέλεις να τις δοκιμάσεις όλες, αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες και λάτρεις του γλυκού. Με έδρα τη Καβάλα και έπειτα από διαρκείς παραγγελίες από άλλες πόλεις αλλά και το εξωτερικό αποφάσισε να αποκτήσει το δικό του e-shop για να διαθέτει τις δημιουργίες του παντού.

 

Δημιουργήσαμε το σύγχρονο αυτό e-shop αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρο του διαδικτύου. Επιπλέον επιμεληθήκαμε τα γραφιστικά τμήματα της ιστοσελίδας, όπως επίσης και τον ανασχεδιασμό του λογότυπου κρατώντας τις βασικές αρχές του αρχικού design.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί από το 2013 και έχει εξυπηρετήσει πολλούς λάτρεις του γλυκού. Το 2015 σταμάτησε τη λειτουργία του ως Altzerin και επαναπροσδιόρισε τη μορφή του, όπου και μετατράπηκε σε ένα ξεχωριστό καφέ – ζαχαροπλαστείο με ονομασία Sweet Nutcracker.

O πελάτης

Al Tzerin

Κατηγορία Project

Web Design, Graphics Design, Product Photography

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_diamond.svg

Καλαίσθητος σχεδιασμός

Σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα σε αρκετά μοντέρνους τόνους, διαχέοντας σε αυτή τη γενικότερη σχεδιαστική φιλοσοφία που διαπνέει και το φυσικό κατάστημα.

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_compass.svg

Εύχρηστο περιβαλλον

Μοναδικός σχεδιασμός του UI ώστε να είναι εύχρηστο και κατανοητό από άτομα που δεν έχουν εξοικείωση με τους υπολογιστές. Η ολοκλήρωση των παραγγελιών γίνεται σε μόλις 2 βήματα, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση του site.

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_layers2.svg

Κατάλληλα οργανωμένο

Τα προϊόντα έχουν οργανωθεί σε κατάλληλες κατηγορίες, καθιστώντας εύκολη την εύρεση τους. Επιπλέον επιμεληθήκαμε τη φωτογράφιση όλων των προϊόντων ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν ακριβώς τι αγοράζουν.

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_anchor.svg

Σταθερότητα

Ένα ακόμη project των The Developers που λειτουργεί απροβλημάτιστα χάρη στον άψογο σχεδιασμό του.