Η πρόκληση

Η Πράξη Δικαίου αποτελεί ένα αξιόπιστο και σύγχρονο δικηγορικό γραφείο που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα του δικαίου με την παροχή νομικών συμβουλών, τη μαχόμενη Δικηγορία μέσω της δικαστηριακής πρακτικής, την εναλλακτική επίλυση διαφορών με εργαλείο το θεσμό της Διαμεσολάβησης και την επίδοση δικογράφων και την ολοκλήρωση πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης από αρμόδιο Δικαστικό Επιμελητή.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι πολλές και αυτό δημιουργεί την ανάγκη να υπάρχει μια ιστοσελίδα προσβάσιμη από το κοινό ώστε να γνωρίσει καλύτερα το γραφείο και τους συνεργάτες που το απαρτίζουν.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα με σύγχρονο σχεδιασμό σε minimal γραμμές, που παράλληλα διατηρεί τον σοβαρό τόνο που αρμόζει στην περίσταση.

O πελάτης

Πράξη Δικαίου

Κατηγορία Project

Web Design

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_diamond.svg

Καλαίσθητος σχεδιασμός

Η ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου Πράξη Δικαίου σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με βάση όλα τα σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού διατηρώντας παράλληλα ένα σοβαρό προφίλ.

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_compass.svg

Εύχρηστο περιβαλλον

Το site έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την πρόσβαση από φορητές συσκευές και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση ώστε να είναι εύχρηστο, τόσο κατά την πρόσβαση από υπολογιστή, όσο και από κινητά και tablet.

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_layers2.svg

Κατάλληλα οργανωμένο

Το περιεχόμενο έχει οργανωθεί κατάλληλα σε σελίδες, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να ανακτήσει άμεσα τις πληροφορίες που επιθυμεί και να ενημερωθεί.

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_anchor.svg

Σταθερότητα

Όπως όλα τα project των The Developers έτσι και το praxidikaiou.gr είναι σχεδιασμένο άριστα ώστε να λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο βαθμό χωρίς προβλήματα.