Η πρόκληση

To Sweet Nutcracker είναι ένα μοναδικό καφέ – ζαχαροπλαστείο με σκηνικό που θυμίζει παραμύθι. Διαθέτει πρωτοποριακά γλυκά με έμπνευση από το εξωτερικό και έναν χώρο εμπνευσμένο από τον καρυοθραύστη και το μπαλέτο. Με έδρα τη Καβάλα και δυναμική για να υποστηρίξει και άλλα καταστήματα στην Ελλάδα μέσω του δικτύου franchise αποτελεί ένα κόσμημα στο χώρο του γλυκού.

 

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για ένα τέτοιο κατάστημα ήταν μεγάλη πρόκληση. Με πολύ αγάπη και μεράκι, σχεδιάσαμε μια μοναδική ιστοσελίδα σε σύγχρονο design που αναδεικνύει κάθε πτυχή του μοναδικού αυτού καταστήματος. Επιπλέον η ιστοσελίδα που αναπτύξαμε αποτελεί και ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσα από το οποίο μπορούν να πραγματοποιούνται on line παραγγελίες για καφέ και γλυκό.

Τέλος, εκτός από τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, αναλάβαμε και την πλήρη φωτογράφηση του καταστήματος και προϊόντων προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα.

Αυτή τη στιγμή προσθέτουμε τις τελευταίες πινελιές και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη για το κοινό. Έως τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το site μέσω των εικόνων που παραθέτουμε.

O πελάτης

Sweet Nutcracker

Κατηγορία Project

Web Design, Product and Place Photography

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_diamond.svg

Καλαίσθητος σχεδιασμός

Το Sweet Nutcracker πληροί όλα τα σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού ιστοσελίδων προσφέροντας ένα άριστο οπτικά αποτέλεσμα

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_compass.svg

Εύχρηστο περιβαλλον

Μοναδικός σχεδιασμός του UI ώστε να είναι εύχρηστο και κατανοητό από άτομα που δεν έχουν εξοικείωση με τους υπολογιστές. Εύκολο checkout για τις παραγγελίες χωρίς απαίτηση εγγραφής

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_layers2.svg

Κατάλληλα οργανωμένο

Παραμετροποίηση του περιεχομένου σε κατηγορίες ώστε η εύρεση του περιεχομένου να είναι άμεση και εύκολη

https://thedevelopers.gr/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_anchor.svg

Σταθερότητα

Όπως όλα τα project των The Developers έτσι και το Sweet Nutcracker είναι σχεδιασμένο άριστα ώστε να λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο βαθμό χωρίς προβλήματα